O NAMA


      TEHNIČKI UREDNIK

Dragi župljani i ostali posjetitelji ove naše nove župne web stranice. Budući mediji zauzimaju važno mjesto u svijetu, nastojat ćemo se i ovim putem približiti Vama, informacijama, toplom riječi, slikama...

Iskreno se nadam da će ovaj naš projekt zaživiti u pravom Svjetlu, a i dalje nastaviti živjeti u pravom Duhu, budući je i župa posvećena Duhu Svetom. Svakako da u početku možemo imati problema sa nekim stvarima što se odnosi na kvalitetu i ispravnost ove web stranice. Molim Vas da meni neiskusnom administratoru ne zamjerite, već izdvojite 1-2 minute vremena te pošaljete E-mail sa opisanim problemom, koji ćemo uvijek nastojati što prije riješiti.

 

Ukratko o meni:

Zovem se Mario Magzan, rođen 1973.g., od 2003.god. sretno u braku sa jednom lijepom i vrijednom slavonkom iz Okučana. Rodom sam iz Zenice, gdje sam odrastao i završio srednju strojarsku školu, a trenutno živim i radim u Zagrebu. Za vrijeme nedavnog posjeta njezinoj rodbini u Okučanima, zamoljen sam od strane župnika fra Ilije Stipića da pokušam zajedno s njim pokrenuti i nastaviti održavati ovu web stranicu. Nadam se da će te i Vi župljani dati bar mali doprinos ovom projektu kako bi bio ažuran i kvalitetan.

 
OBJAVLJENO U ŽUPNOM VJESNIKU Br.5:
 

>>> Sredstva komuniciranja i informiranja (internet i web stranice) sve više „uzimaju maha“ u 21. stoljeću te smo i mi kao župna zajednica odlučili napraviti taj korak s ciljom poboljšanja funkcioniranja župne, a i šire zajednice vjernika. Naš web portal počeo je sa radom otprilike prije godinu dana i polako se nadopunjuje župnim i drugim sadržajima.

Do sada su objavljeni svi brojevi župnog vjesnika, popisi pastoralnih i ekonomskih vijeća, ministranata. župnih zborova, čitača, prvopričesnika, krizmanika, darovatelja za gradnju crkve itd. Moguće je naći i žiro račune (tekuće i devizne) za gradnju crkve, raznu literatura: povijest župe, Bibliju, Katekizam, molitve, pjesme, priče, svjedočanstva, viceve....linkove na svakodnevna i nedjeljna čitanja, par savjeta za održavanje kompjutera, popis programa sa kratkim opisom i linkovima za skidanje, životopis župnika fra Ilije Stipića, a očekuju se i životopisi drugih župnih suradnika. Većina ovih sadržaja popraćena je fotografijama, dok je glavna foto galerija još u fazi izrade.

Prijedloge i komentare rado primamo, kako bi poboljšali rad našeg web portala, pa Vas molimo da ih pošaljete E-mailom koji ćete naći na našem web-u.

Nadamo da će svatko od vas pronaći nešto zanimljivo za sebe bilo duhovnog ili svjetovnog karaktera te Vas pozivamo, ako ste u mogućnosti, da malo pregledate i upoznate našu web stranicu na adresi: www.zupagornjibogicevci.hr. Mario Magzan, urednik >>>

 

Bog Vas sve blagoslovio,

a Duh Sveti kojeg je Isus poslao,

održao nas u pravoj Istini i ljubavi,

do trenutka vječnog života. Mario